KLAVERJASSEN

 We gaan op 10 juni 2021 weer beginnen!

Nog steeds op de Coronamanier met dubbel grote tafels en met niet meer dan 12 spelers per keer. Het is even wennen maar het is er niet minder gezellig om. 


Een middagje kaarten is altijd gezellig. Elke donderdagmiddag kunt u klaverjassen  In competitieverband wordt het een stuk leuker. Wi j spelen korte competities van 13 weken en we sluiten elke competitie af met een feestelijke middag en prijsuitreiking. 

Heeft u zin om mee te doen? Geef je dan snel op! U kunt bellen naar 0642106317 of 0182 537660, mailen naar debuurtjes@kpnmail.nl We beginnen om 13:30 uur, de kosten zijn 2,00  de koffie/thee is gratis. 

Hopelijk tot ziens!

PAASCOMPETITIE

De Paascompetitie was nog niet helemaal uitgespeeld toen we moesten stoppen door het coronavirus. Niet getreurd, de paasattenties werden, keurig verstopt in een tasje, bij alle deelnemers thuis afgeleverd. Geheel in coronastijl natuurlijk. Wat overbleef waren de uitslagen en de prijsuitreiking. De  nieuwe start van alle activiteiten "de Buurtjes in de Tuin" op 23 augustus was daar een goede gelegenheid voor. Eindelijk konden de bekers uitgereikt worden.

KAVERJASSEN

Onze nieuwe Paaskampioen is Sjaan Lorsé, met 28540 punten.

Op de tweede plek eindigde Willem de Ruwe met  27815 punten.

Bij het jokeren haalde Tiny Romeijn de eerste plaats met 1854 punten en de winnaar bij Skipbo werd Hennie Lingeman

Allemaal van harte gefeliciteerd en op naar de volgende competitie

1e prijs klaverjassen
1e prijs klaverjassen