OVER ONS

 

Door en voor de buurtbewoners worden  diverse wijkgerichte activiteiten georganiseerd in samenwerking met De Klup en met medewerking van Mozaïek Wonen.  Elke dinsdag en donderdag bent u vanaf 10.30 uur van harte welkom in de Kapberg. U kunt meedoen aan een van de (steeds wisselende) activiteiten of loop gezellig even binnen voor een kopje koffie en een praatje. Ook op zondag vinden er regelmatig activiteiten plaats.

DINSDAG

KOERSBALLEN 10.15 uur (in VERBAND MET DE VERBOUWING VAN DE KLUPHOEVE IS ER NOG GEEN KOERSBAL)

Een sport waar iedereen aan mee kan doen, ook als je wat slechter ter been bent. Een lange mat, een bal die een eigen weg rolt..... gewoon heel veel plezier. Nog nooit gezien of gedaan? Kom gewoon eens een kijkje nemen.

CREA-MIDDAG 13.30 uur

Nieuw is dat u op deze middag kunt breien of haken voor het Rode Kruis. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen handwerk meenemen of aan een hobby werken. Heel regelmatig worden er workshops gegeven en maken we onder deskundige leiding van Rikki de meest leuke dingen. Voor deze workshops wordt soms een bijdrage gevraagd voor de benodigde materialen.

DONDERDAG

INLOOPOCHTEND   10.30 uur

De naam dekt (nog) niet helemaal de lading. Voorlopig ben u van harte welkom voor een praatje of om een potje te jokeren of Skipbo te spelen. De koffie staat klaar!

DIABETES CHALLENGE/ STAP MEE. (VERTREK 10.00 UUR)

De Kapberg is  het start- en eindpunt van de Diabetes Challenge en Stap Mee. Wandelen onder begeleiding van  Praktijk de Huisarts en Sportpunt Gouda. Wist u dat sport & bewegen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven? Het kan bij diabetes zelfs leiden tot een afname van medicatie. Dit doen we door samen met deelnemers en zorgverleners iedere week te wandelen. Doet u ook mee aan de Nationale Diabetes Challenge? Natuurlijk wordt er rekening  gehouden met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

Bij terugkomst staat de koffie klaar in de Kapberg.


KLAVERJASSEN 13.30 uur

Gezellig een middagje klaverjassen of jokeren.  Er wordt gespeeld in korte competities, die met een extra feestelijke middag worden afgesloten. De koffie/thee en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen, een drankje is voor uw eigen rekening.  We zien u graag komen!

Heeft  u ideeën? Wilt u meehelpen? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

adres: Ridder van Catsweg 247 2804 RD Gouda

email : debuurtjes@kpnmail.nl

Telefoon 06 42106317 of 0182 537660de kapberg
de kapberg


Onze activiteiten zijn in De Kapberg

 Bloemendaalseweg 68.

Ook te bereiken via het pad naast de Marie-flat, Ridder van Catsweg (parkeergelegenheid aanwezig)


Routebeschrijving

via de Ridder van Catsweg : 

lopend of met de fiets: u loopt naar de Marie-flat. Aan de linkerkant naast de flat ligt een voetpad dat rechtstreeks uitkomt bij de Kapberg.

lkleinst
lkleinst
Logo mozaiek
Logo mozaiek
Naamloos


 auto: rij vanaf de Burg. van Reenensingel de Ridder van Catsweg op. Sla bij de Bloemenkiosk rechtsaf de parkeerterreinen bij de flats op en ga rechtsaf, daarna linksaf en u staat voor de Marie-flat waar u kunt parkeren. Loop via het pad naar de Kapberg.

Via de Bloemendaalseweg is de Kapberg te bereiken lopend, met de fiets of taxi.