HET KAN WEER
Het heeft best wel lang geduurd, maar nu kunnen we weer beginnen met onze activiteiten. Nog steeds wel met de geldende coronamaatregelen, dus op 1,5 meter afstand, mondkapje op als je binnenkomt enz. en met een beperkt aantal mensen. Maar toch......., wij hebben er zin in, u ook ?


We starten op : 

DONDERDAG, 10 juni 2021

INLOOPOCHTEND   10.30 uur

De naam dekt (nog) niet helemaal de lading. Voorlopig ben u van harte welkom voor een praatje of om een potje te jokeren of Skipbo te spelen. De koffie staat klaar!

KLAVERJASSEN 13.30 uur

Gezellig een middagje klaverjassen. We gaan de invulling van deze middag een beetje wijzigen zodat het nog leuker wordt. Daarom is de aanvangstijd vervroegd. 


DINSDAG, 15 juni 2021

KOERSBALLEN 10.30 uur

Een sport waar iedereen aan mee kan doen, ook als je wat slechter ter been bent. Een lange mat, een bal die een eigen weg rolt..... gewoon heel veel plezier. Nog nooit gezien of gedaan? Kom gewoon eens een kijkje nemen.

CREA-MIDDAG 13.30 uur

Nieuw is dat u op deze middag kunt breien of haken voor het Rode Kruis. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen handwerk meenemen of aan een hobby werken. Heel regelmatig worden er workshops gegeven en maken we onder deskundige leiding van Rikki de meest leuke dingen. Voor deze workshops wordt soms een bijdrage gevraagd voor de benodigde materialen.

De kosten voor elke activiteit bedraagt 2,00. Dit is incl. koffie of thee.

In verband met de coronamaatregelen moet u zich uiterlijk 1 dag van te voren opgeven!

Dit kan telefonisch, 0182 537660 of 0642106317.

U kunt ook mailen naar : debuurtjes@kpnmail.nl, of u opgeven via onderstaand formulier . Weet u iemand in uw omgeving die ook zin heeft om iets te gaan doen? Geef dat dan even door. Iedereen is welkom.

HEEL GRAAG TOT ZIENS!.

EEN MOOIE START VAN HET SEIZOEN

Begin mei 2020 hebben "de Buurtjes"  gezorgd voor een muzikale noot in coronatijd. En hoe kan dat dan beter dan met en draaiorgel dat een rondje maakte langs alle flats en overal een kwartiertje bleef spelen. De vrolijke muziek zorgde voor veel mensen op de galerij, dansend bij hun voordeur. 

Op woensdag 26 augustus was het draaiorgel er weer om het bekend maken de start van ons nieuwe seizoen muzikaal aan te kondigen. Dit werd ons deze keer aangeboden door het Sint Jozef Paviljoen en Adrie en Riet Vergeer van Vergeer draaiorgels. Heel hartelijk dank hiervoor! Ondanks het onstuimige weer werd het een vrolijke middag.